Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Selvitä treenihoroskooppisi!

Meistä on moneksi niin arjessa kuin salillakin. Nyt on aika sevittää millainen treenaaja olet ja millaiset treenit sopivat sinulle parhaiten. Antoisia lukuhetkiä TFW treenihoroskoopin parissa!

TIIKERI

Tiikeri pitää treeneissä huolta toisista ja on valmis kannustamaan treenikavereita tilanteesta riippumatta. Valoisan ja positiivisen luonteensa ansiosta Tiikeri selättää haasteen kuin haasteen. Tiikeri on äärimmäisen tavoitteellinen ja tekee treeneissä aina parhaansa. Tiikeri on todellinen taistelija eikä luovuta epäonnistumisten takia ja on valmis yrittämään uudelleen ja uudelleen.  Monipuolisuuden takia hänelle soveltuvat loistavasti niin TFW Voima- kuin Hurrikaanitreenitkin.

 

LEIJONA

Leijona on kunnianhimoinen ja peloton treenaaja. Leijona on porukan hyväntahtoinen sekä reilu johtaja ja on halukas ohjaamaan myös treenikavereiden toimintaa. Älä pelästy Leijonan itsevarmuutta, vaan tutustu heihin rohkeasti, sillä he ovat erittäin luotettavia treenikavereita. Leijona nauttii voimatreeneistä ja nostoista lemppareihin kuuluvat isot maastavedot, takakyykyt ja penkkipunnerrukset.

APINA

Apina on treenien seuraeläin. Hän tutustuu salilla nopeasti treenikavereihin ja viihdyttää heitä mielellään nokkelilla letkautuksillaan. Apina on utelias ja erittäin nopea oppimaan uusia taitoja sekä tekniikoita. Innokkaan luonteensa johdosta hänen on ajoittain vaikea pysyä aloillaan ja hän nauttiikin erityisesti vauhdikkaista treeneistä. Treeneistä parhaiten apinalle sopivat TFW Hurrikaani ja TFW Energy Circuit!

 

LOHIKÄÄRME

Lohikäärme on elinvoimainen ja energinen treenaaja. Lohikäärme treenaa aina tunteella sekä luottaa vaistoonsa. Lohikäärmeen luonteeseen kuuluu kertoa saavutuksistaan innokkaasti ja äänekkäästi. Parhaimmillaan Lohikäärmeen energia sytyttää koko salin treenaajat liekkeihin ja hänen ehdoton vahvuutensa on kyky kannustaa kanssatreenaajia heikoilla hetkillä. Lohikäärme on valmiina treeniin kun treeniin ja nauttii erityisesti äärimmäisen kovista harjoituksista.

RAPU

Rapu kaipaa treeneihinsä säännöllisyyttä ja jatkuvuutta. Harjoittelusta Rapu kokee saavansa mielenrauhaa ja ennen kaikkea energiaa arkeensa. Rapu on huolellinen ja tunnollinen treenaaja joka osaa ottaa huomioon myös treenikaverit. Rapu keskittyy erityisesti tekniikoiden harjoitteluun. Rapu jää kuitenkin treeneissä helposti mukavuusalueelleen, minkä vuoksi hän kaipaa rohkaisua erityisesti isoissa nostoissa kehittymiseen. Training For Warriors treenien säännöllisyys ja motivoiva ilmapiiri autavat Rapua saavuttamaan oman potentiaalinsa.

HÄRKÄ

Härkä on luonteeltaan pitkäjänteinen ja tavoitteellinen harjoittelija. Härälle treenaaminen on muutakin kuin hetken huumaa ja hän tietää, että pysyvät tulokset saavutetaan vain ahkeralla ja säännöllisellä työllä. Perusluonteelataan Härkä on rauhallinen, mutta tarpeen tullen hänestä kuorituu esiin myös tulinen taistelija. Härkä ei jätä treenejä väliin ja on valmis uurastamaan nauttimiensa asioiden parissa satoi tai paistoi.

 

HEVONEN

Hevonen haluaa onnistua ja on valmis tekemään töitä menestyksensä eteen. Hän on erittäinen sosiaalinen ja tutustuu helposti toisiin ihmisiin. Avoimen luonteensa ansoista Hevonen luo treeneihin rennon tunnelman minkä ansosta treenikavereiden on helppo ylittää itsensä. Hevonen on tarkka tekniikoiden suhdeen ja osaa opastaa myös toisia. Hevosella on hymy herkässä ja aina hyvä päivä treeneissä!

ROTTA

Rotta on kunnianhimoinen harjoittelija. Hän ei tyydy perus suorittamiseen vaan haluaa aina tehdä parhaansa ja nauttii erityisesti kilpailutilanteista. Rotta asettaa treeneihin usein kovat tavoitteet ja luo itselleen ajoittain suuriakin suorituspaineita. Epäonnistumisen tullen se myös näkyy ja kuuluu. Tämä kuitenkin motivoi Rottaa, koska hän tietää, että epäonnistuminen on tilaisuus kasvaa ja tulla vahmemmaksi. Rotta nauttii haasteista ja on aina valmiina ottamaan tilanteen haltuun.

JÄNIS

Jänis on luonteeltaan arka treenaaja. Hän kuitenkin nauttii harjoittelusta ja varsinkin ystävien tuesta treenien aikana. Säänöllisen harjoittelun ansioista jänis kokee fyysisen kunnon lisäksi saavansa arkeensa myös lisää rohkeutta ja itsevarmuutta mikä näkyy varsinkin arjessa. Jänis on tunnollinen, uskollinen treenaaja ja aina valmiina oppimaan uutta hiljaisesta luonteestaan huolimatta!

Kommentoi, mikä horoskoopeista kuvasi sinua parhaiten?

Jos et tiedä vielä millainen treenaaja olet, kannustamme sinua ottamaan osaa 20.8 alkavaan TFW Perusteet kurssiimme. Kurssi on matalankynnyksen starttikurssi, jonka aikana opit tehokkaan ja turvallisen treenin salat motivaatiota unohtamatta. Lue lisää ja ota tilanne haltuun!

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!