TREENAA JOUSTAVASTI 10 KERRAN KESÄKORTILLA!

TFW Helsingin ja Stadin kymppikortti on loistava vaihtoehto kaikille niille, jotka haluavat pitää kunnostaan huolta myös kesällä, mutta salilla hikoilu ei ole suunnitelmmissa aivan joka päivä. Kesän kymppikortilla treenaat joustavasti kaikilla TFW Helsingin ja TFW Stadin lukujärjestyksen mukaisilla normaaleilla tunneilla silloin, kun se omaan aikatauluusi sopii – ja mikä parasta, alle 10€ tuntihintaan!

Suosittu kymppikorttimme on kausituote, joita myydään kerrallaan hyvin rajoitettu erä. Kannattaa napata oma kortti haltuun HETI, sillä edellinen erä myytiin loppuun reilussa vuorokaudessa! Harjoitteluoikeus kesän kymppikorteille aktivoituu heti oston jälkeen ja kortti on käytettävissä 3 kk ostopäivästä eteenpäin.

KAMPANJA SISÄLTÄÄ:

VALITSE SINUA LÄHIN SALI JA OSTA KORTTISI TÄSTÄ:

TFW HELSINKI |
10 KERRAN TREENIKORTTI 99€

TFW STADI |
10 KERRAN TREENIKORTTI 99€

 

TURVALLISEMMAN RYHMÄLIIKUNNAN EDELLÄKÄVIJÄ!

Noudatamme saleillamme annettujen viranomaisohjestusten lisäksi omaa TFW Helsingin 7 -kohdan toimintastrategiaa mahdollisimman turvallisen ryhmäliikunnan tarjoamiseksi. Huolehdimme turvaväleistä ja jokaisella harjoittelupisteellä on omat asianmukaiset desinfiointivälineet. Maskikäytännöstä olemme siirtyneet takaisin maskisuositukseen.

* TFW Helsingin & TFW Stadin -salien tämän hetkiset lukujärjstykset. Huomioithan, että heinäkuun lukujärjestykseen tulee pieniä muutoksia, jotka julkaistaan kesäkuun aikana.

 

 

”Itse mietin syksyllä vakavasti uskaltaako edes lähteä mukaan, onneksi lähdin! Aivan huikee mesta ja jengi. TFW-treenistä on tullut terveellinen elämäntapa, jota tulen varmasti jatkamaan ja myös kannustamaan muita osallistumaan.”

Harjoituksemme soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta. Heitä tekosyyt nurkkaan ja ota rohkeasti askel kohti uutta! 

VALITSE SINUA LÄHIN SALI JA OTA TREENIT HALTUUN TÄSTÄ:

TFW HELSINKI |
10 KERRAN TREENIKORTTI 99€

TFW STADI |
10 KERRAN TREENIKORTTI 99€

 

Kampanja on voimassa 31.5.2021 asti tai niin kauan, kuin kortteja riittää.
HUOM! Kortteja rajoitettu määrä 20kpl / sali, joten toimi nopeasti!

Mikäli sinulla on kysyttävää TFW Helsingin toiminnasta ja treeneistä, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen: info@tfwhelsinki.com

 

TFW Helsinki pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.