Blogi

Lihasta vai rasvaa, selvitä mistä kehosi oikeasti koostuu!

Lihasta vai rasvaa, selvitä mistä kehosi oikeasti koostuu!

Toimintamme kehittyy koko ajan ja yksi loistavista palveluistamme on InBody-kehonkoostumusmittaukset. Peili ei kerro kaikkea, joten InBody-mittaus on helppo ja vaivaton tapa selvittää, mistä kehosi koostuu.

Mittausta ei tarvitse jännittää ja siihen valmistautuminen on helppoa. Jätä edellisen ruokailun ja mittauksen väliin vähintään kaksi tuntia ja muista käydä wc:ssä ennen mittausta. Itse mittaukseen kuluu noin pari minuuttia ja se suoritetaan paljain jaloin. Jokainen mittauksessa käynyt saa mukaan henkilökohtaisen raportin ja palautteen.

Mitä InBody-mittauksessa tapahtuu?

Kehonkoostumusmittaus kertoo nopeasti ja luotettavasti lihas- ja rasvamassan lisäksi kehon lihastasapainosta, mahdollisista puoli eroista sekä terveydellisesti tärkeän tiedon viskeraali- eli sisäelinrasvan määrästä.

Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Koska vain kehon sisältämä vesi johtaa sähköä, voidaan kehon koostumus laskea mittaamalla kehon impedanssia, eli sen sähkövirralle aiheuttamaa vastusta.

Laitteessa käytetty tekniikka mahdollistaa kehon mittauksen viidessä osassa. Kehon mittaaminen osittain on tärkeää tarkan mittaustuloksen saavuttamiseksi. Tämä johtuu siitä, että eri kehon osilla (esim. keskivartalo vs. käsi) on erilainen johtokyky. InBody-laitteet mittaavat kehon viidessä eri sylinterissä niin, että jokainen osa mitataan toisistaan riippumatta. Tämä mahdollistaa tarkan mittaustuloksen ja laite pystyy tunnistamaan kehon muodon, mikä ei olisi mahdollista ilman ositettua mittausta. Vaikka InBody-laitteet lähettävät sähkövirtaa kehoosi, on se asiakkaalle täysin harmitonta, pääsääntöisesti et huomaa sitä.

InBody-mittauksen hyödyt

Käymällä säännöllisesti kehonkoostumusmittauksessa voit todeta muutokset ja pystyt seuraamaan kehitystä, jota ei paljaalla silmällä pysty näkemään.

Kun saavut mittaukseen?

Tarkkojen ja vertailtavien tuloksien saamiseksi, kannattaa noudattaa seuraavia ohjeita:

  • Jätä edellisen ruokailun ja mittauksen väliin vähintään kaksi tuntia
  • Käy wc:ssä ennen mittausta
  • Suorita mittaus mielellään ennen treeniä
  • Mittaus voidaan suorittaa normaalissa arkivaatetuksessa, mutta mittaus suoritetaan paljain jaloin

Valmistautuessasi aina samalla tavalla mittaukseen ja tekemällä sen suurinpiirtein samaan aikaan vuorokaudesta, saat mahdollisimman vertailukelpoiset mittaustulokset. Mittausta ei suositella jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai jos sinulta on amputoitu raaja. Nestettä poistava lääkitys, kuukautiset, runsas turvotus ja metalli-implantit voivat vääristää tuloksia.

Tervetuloa mittaukseen! 

Terveisin,

TFW Helsingin tiimi

Seuraava TFW Perusteet -kurssi alkaa elokuussa 2018. Ota perusteet haltuun!

 

Leave a reply

[mc4wp_form id="306"]

Tilaamalla TFW Helsingin uutiskirjeen saat kuukausittain samassa paketissa uusimmat blogiartikkelit, vinkit hyvään oloon ja parempaan ruokavalioon, sekä tietysti ensimmäisenä tiedon TFW Helsingin uusista seteistä. #HALLUSSA!

Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-To klo 15-19 +358 400 270 735


Vellamonkatu 30 B
00550 Helsinki

Yhteystiedot
info@tfwhelsinki.com
Asiakaspalvelu arkisin:
Ma-Pe klo 11-15 +358 400 270 735


#Hallussa


Ruoho on vihreää ja aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä TFW:llä

Ai mitä? Selasit kuitenkin tänne asti! Lähe ainakin testaamaan, miltä tuntuu treenata huippuporukassa hyvällä fiiliksellä! Me TFW:llä luvataan mahtavia hetkiä treenin parissa, yleisen kunnon paranemista sekä vireystilan kohoamista.

Eka treeni, paras treeni