Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Resepti: Puurorieskat

Keititkö puuroa yli tarpeen? Ei hätää, nyt olisi tarjolla resepti, johon saat upotettua kätevästi ylimääräiset puuron jämät – siis hävikkiruokaa parhaimmillaan! Resepti on tosin sen verran herkullinen, että ehkä ensi kerralla keität puuroa tarkoituksella hieman yli 😉 Porkkanaraaste tuo rieskoihin mehevyyttä ja jauhoiksi sopivat oikeastaan mitkä vain sinulle mieluisat jauhot. Rieskat valmistuvat hetkessä ja ne sopivat loistavasti sekä aamu- että iltapalalle kuin iltapäivän välipalalle. Herkullisia rieskahetkiä!

PUURORIESKAT (M)
6-8 kpl

2 dl kylmää puuroa
1 dl kaurajuomaa (tai vettä tai muuta nestettä)
1 muna
1 dl porkkanaraastetta
0,5 tl suolaa
2 dl jauhoja (esim. speltti)

Taputteluun: jauhoja
Päälle: Seesaminsiemeniä

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita kulhossa puuro, kaurajuoma (tai muu neste), muna sekä porkkanaraaste. Lisää suola sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina nokareiksi pellille ja taputtele jauhotetuilla käsillä rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla ja ripottele halutessasi päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat saaneet kauniin värin.

VINKKEJÄ:
– Rieskat voi myös pakastaa
– Vaihtelemalla jauhoja (tattari, riisi, speltti) saat aina vähän eri makuisia rieskoja
– Tee kerralla tupla-annos ja laita puolet pakkaseen

Energistä loppuviikkoa!

Terkuin,
Coach Oksanen

#puurorieskat #hallussa

Lisää rieskareseptejä? Kokeile myös herkullisia bataattirieskoja.

Vinkkejä ateriarytmiin ja inspiraatiota viikon ruokailuihin? Ota haltuun 7 päivän ruokalista treenin tueksi.

__________________________________________________

Voit tilata 7 päivän ruokalistan myös suoraan tästä!

[activecampaign form=5]

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen liityt myös TFW Helsinki Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Unsubscribe-painikkeen avulla.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!