Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Resepti: TFWH Rocky Road feat. Barebells

Parin päivän päästä vaihtuu vuosi, joten nyt loihditaan helppo herkku Uuden Vuoden pöytään: TFW Helsingin oma Rocky Road, jota täydentää Barebellsin herkullinen protskupatukka. Rocky Roadin valmistus on todella helppoa. Sulatat vain suklaan sekä pilkot höysteet ja laitat koko komeuden jähmettymään jääkaappiin. Toimii ihan loistavasti Uuden Vuoden herkkupöydässä <3

TFWH Rocky Road feat. Barebells
24 palaa

200 g suklaata (käytin Puhdistamon raakasuklaata, mutta mikä tahansa suklaa käy)
2 rkl voita
1/2 Barebells patukka
1 dl suolapähkinöitä
0,5 dl kuivattuja mulpereita

Koristeluun:
1/2 Barebells patukka
suolapähkinöitä
kuivattuja mulpereita

Paloittele suklaa. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai mikrossa. Älä kiehauta ja ole varovainen ettei suklaan sekaan pääse höyryä tai vettä. Kun suklaa on sulaa, nosta se liedeltä hetkeksi jäähtymään. Rouhi pähkinät ja pilko Barebells-patukka pieniksi kuutioiksi. Jätä Barebells-patukkapaloja, suolapähkinöitä ja mulpereita myös koristeeksi. Sekoita loput pähkinät, mulperimarjat sekä Barebells-patukkapalat jäähtyneeseen suklaaseen. Levitä seos leivinpaperin päälle haluamaasi muotoon (ympyrä tai suorakaide) ja ripottele päälle loput pähkinät, mulperimarjat, mulperimarjat sekä Barebells-patukan palat. Painele koristeita niin, että ne uppoavat suklaaseen. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan ja paloittele sopiviksi suupaloiksi. Nauti!

VINKKEJÄ:
– Rocky Roadissa vain taivas on rajana ja siihen voit upottaa mitä vaan lempiasioitasi 😉
– Suklaaksi käy mikä tahansa suklaa. Kokeile myös esimerkiksi 50% maitosuklaata ja 50% tummaasuklaata.
– Rocky Road on melko (överi) makea, joten suosittelen laittamaan mukaan myös jotain suolaista: suolapähkinät ja -keksit sekä esimerkiksi popcornit toimivat paremmin kuin hyvin!
– Suklaa palaa herkästi, joten suosittelen sulattamaan sen vesihauteessa. Varo kuitenkin ettei suklaan sekaan pääse höyryä – pienikin vesitippa tekee suklaan kokkareiseksi.
– Kääräise Rocky Road pakettiin ja anna lahjaksi <3

Herkullista Uutta Vuotta!

Terkuin,

Coach Kati

Kokkaa Uuden Vuoden pöytään myös tattaripitsaa.

Haluatko startata vuoden 2023 energisesti? Tsekkaa meidän tammikuussa alkava Warrior Start -peruskurssi.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!