Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Resepti: Wok IT

Aurinkoista torstaita!

Tänään jaan teille taas todella helpon ja nopean arkiruokareseptin. Erilaiset wokit ovat käteviä ruokia, sillä pystyt hyödyntämään niihin esimerkiksi edelliseltä päivältä jääneet (sekä myös hieman nahistuneet) kasvikset. Arki-iltana kiire saattaa olla kova, joten kaupan pakastealtaan valmiit wok-vihannekset toimivat tähän paremmin kuin hyvin! Reseptiä on siis vaivaton muokata ja käyttää niitä raaka-aineita, joita kaapista sattuu sillä hetkellä löytymään. Wokin paistoon suosittelen ehdottomasti seesamiöljyä, joka tuo kivaa pähkinäistä makua. Seesamiöljy kestää myös hyvin korkeita lämpötiloja, joten se sopii loistavasti paistamiseen. Otahan resepti testiin!

Resepti: WOK IT (G, M)
4 annosta

1 pss (450 g) wokkivihanneksia
1+1 rkl seesamiöljyä
400 g nyhtökauraa/ kanasuikaleita
0,5-1 tl hyvälaatuista suolaa, Foodin
2 rkl Sweet&Sour -kastiketta
seesaminsiemeniä/ cashewpähkinöitä

Lisäksi:
Riisinuudelia tai tattaripastaa

Laita pastavesi kiehumaan. Kuumenna pannulla 1 rkl seesamiöljyä. Lisää pussi wokkivihanneksia ja kääntele kunnes vihannekset ovat kypsiä. Siirrä vihannekset pois pannulta ja paista seesamiöljyssä nyhtökaura tai kanasuikaleet. Jos käytät kanasuikaleita, mausta ne suolalla. Lisää mukaan vihannekset, sekoita ja kuumenna vielä kerran. Mausta koko komeus Sweet&Sour -kastikkeella. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä tai cashewpähkinöitä. Tarjoa riisinuudelin tai tattaripastan kanssa.

VINKKEJÄ:
– Ennakoi: Osta pakastimeen valmiiksi yksi tai kaksi pussia wokkivihanneksia odottamaan
– Jos aikaa on enemmän, käytä tuoreita vihanneksia
– Valitse mukaan sinulle mieluisa proteiini: Wokkiin sopii niin nyhtökaura, kana kuin tonnikala

Herkullista viikonloppua!

Terkuin,
Coach Oksanen

#wokit #hallussa

Kasvikset upposivat myös paistettuun riisiin sekä kvinoa-kasvispihveihin.

Vinkkejä ateriarytmiin ja inspiraatiota viikon ruokailuihin? Ota haltuun 7 päivän ruokalista treenin tueksi.

__________________________________________________

Voit tilata 7 päivän ruokalistan myös suoraan tästä!

[activecampaign form=5]

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen liityt myös TFW Helsinki Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Unsubscribe-painikkeen avulla.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!