Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Resepti: Mango-jogurttijäde

Kesä on nyt vehreimmillään ja olemme jo saaneet nauttia lämpimistä kesäpäivistä. Ja mikä sopisi paremmin yhteen kuin kesä ja jäätelö. Tämä resepti on raikas ja värikäs versio perinteisestä ja se sopii jokapäiväiseen herkutteluun. Hapanmaitotuotteen probiootit eli elinvoimaiset maitohappobakteerit lisäävät paksusuolen hyvien bakteerien määrää ja mangosta saat muun muassa C-vitamiinia sekä tietysti yhden päivän kasvisannoksista. Mango-jogurttijäätelö maistuu hyvältä sellaisenaan, mutta voit myös yhdistää sen osaksi aamu- tai iltapalaa. Jäätelö on erittäin helppo valmistaa ja tarvitset vain kaksi raaka-ainetta! Sekä kärsivällisyyttä odottaa jäätymistä seuraavaan päivään 😉 Maistuu muuten myös perheen pienimmille. Herkullisia jätskihetkiä!

MANGO-JOGURTTIJÄDE (G)
6 jäätelöä

3 dl valmista mangososetta, Bonne
3 dl luonnonjogurttia

6 kpl jäätelömuotteja ja tikkuja

Kaada valmiisiin jäätelömuotteihin ensin puolet mangososetta (noin 0,5 dl/ muotti), jonka jälkeen puolet luonnonjogurttia (noin 0,5 dl/ muotti). Voit jättää mangon ja jogurtin eri kerroksiin tai halutessasi sekoittaa ne sekaisin veitsen avulla. Aseta tikut paikoilleen ja anna jäätyä pakastimessa vähintään yön yli. Nauti vaikka tuoreiden marjojen kanssa.

VINKKEJÄ:
– Jos haluat maidottoman ja vegaanisen jäätelön, käytä luonnonjogurtin tilalla esimerkiksi kaura- tai soijavälipalaa
– Jäätelöt maistuvat hyvältä sellaisenaan tai vaikka osana aamu- tai iltapalaa
– Kokeile erimakuisia soseita ja myös maustamista esimerkiksi ripauksella Ceyloninkanelia

Herkullista viikonloppua!

Terkuin,
Coach Oksanen

#mangojogurttijäde #hallussa

Mango eksyi myös tuorepuuroon ja smoothieen.

Vinkkejä ateriarytmiin ja inspiraatiota viikon ruokailuihin? Ota haltuun 7 päivän ruokalista treenin tueksi.

__________________________________________________

Voit tilata 7 päivän ruokalistan myös suoraan tästä!

[activecampaign form=5]

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen liityt myös TFW Helsinki Oy:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua uutiskirjelistalta helposti viestin lopussa olevan Unsubscribe-painikkeen avulla.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!