Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

Resepti: Voimakahvi

On taas se aika vuodesta, kun on aika nostaa framille tämä herkkuresepti 😉

Jos pidät kahvista, niin jatkahan lukemista. Nyt seuraa nimittäin resepti, joka vie kahvisi #nextillelevelille. Voimakahvi saa voimansa heraproteiinista sekä banaanista. Tuunattu kahvi toimii loistavana välipalan osana, aamupuuron kaverina tai treeniboosterina. Nauti voimakahvi jääpalojen kanssa, niin saat herkullisen jääkahvin kuumaksi kesäpäiväksi. En voi liikaa hehkuttaa heraproteiinin monipuolisuutta, joka toimii ruokavaliossa loistavana proteiininlähteenä. Käytä heraproteiinia sellaisenaan veden kanssa, osana palautusjuomaa, smoothieissa, leivonnaisissa tai banaaniletuissa. Se on myös oleellinen osa tätä voimakahvia! Otahan resepti testiin💪🏼

VOIMAKAHVI (G, M, V)
1 annos

1,5 dl mieleistäsi (kasvi)maitoa
1,5 dl kylmää kahvia
½ banaani (mitä kypsempi banaani, sitä makeampi juoma)
0,5 dl maustamatonta hera- tai riisiproteiinia
1 tl raakakaakaojauhetta

Mittaa ainekset kulhoon ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi. Kaada mukiin ja nauti juoma paksulla pillillä. Voit myös valmistaa juoman jääkaappiin odottamaan seuraavaa aamua/iltapäivää.

VINKKEJÄ:
Gluteenittoman voimakahvin saat käyttämällä nesteenä esim. mantelijuomaa tai gluteenitonta kaurajuomaa.
– Halutessasi maidottoman ja vegaanisen voimakahvin, käytä kasvimaitoa ja proteiininlähteenä maustamatonta riisiproteiinia.
– Valmista kerralla tupla-annos – Voimakahvin toinen annos säilyy hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään.

Mahtavaa kesän odotusta!

Terkuin,
Coach Kati

#voimakahvi #hallussa

Voimakahvin kaverina toimivat loistavasti aamupalamuffinssit, tuorepuuro tai banaanivohvelit.

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!