Löydä liikunnan ilo TFW Helsingiltä. Osta jäsenyys tästä!

TFW HELSINGIN LOKAKUUN TAISTELIJA!

TFW Helsingin lokakuun taistelijaksi on valittu Rosa, jota valmentajamme kuvailevat seuraavasti.
Rosa on iloinen, ystävällinen ja esimerkillinen taistelija, joka nappaa parikseen rohkeasti myös uusia treenikavereita. Hän kuuntelee aina huolella ohjeet ja tekee treenit hyvin! #hallussa #intotheroar #familia

Tsekkaa alta Rosan haastattelu.

⚡ MITEN LÖYSIT TFW-TREENIT?

Oon harrastanut aktiivisesti toiminnallisia treenejä jo monta vuotta ja viimeisimpänä kolmisen vuotta potkunyrkkeilyä. Muutin takaisin Suomeen tänä keväänä ja etsin treenipaikkaa, jossa pääsisi treenaamaan kovaa. Aloitin myös uudessa työpaikassa, jossa tutustuin TFW-konkareihin Peteen ja Ninaan. Kaksikko sai mut houkuteltua ensin duunin viikottaisiin TFW-treeneihin ja sitten tapahtui jonkinasteinen hurahtaminen.  

⚡ PARAS ASIA TFW HELSINGISSÄ?

Parasta TFW:ssä on tietty treenien lisäksi se, että fiilis on poikkeuksetta aina katossa, kaikki kannustaa toisiaan ilman kilpailua, jengi on mahtavaa porukkaa ja kaikki tekee täysillä ja hyvällä fiiliksellä. Pakko mainita myös valmentajat, jotka ovat aina paneutuneita, sitoutuneita ja vaativat hyvällä tavalla paljon tekemiseltä ja puskevat kannustaen kehittymään.   

⚡ LEMPI- JA INHOKKILIIKE

Lempiliike: Sprintit tai burpee (Jep, mitä??).

Inhokki-liike: Sit out. Jotenkin vaan ärsyttävä ja vaikea liike. Ei mitään kunnon selitystä siis 😃   

⚡ MITEN TFW-TREENIT NÄKYVÄT ARJESSA?

Todella monella tavalla! Ensinnäkin treenit tuo energiaa arkeen ja jaksan niin paljon paremmin. Treenin jälkeen on myös usein stressitasot matalammalla ja on vaan aivan super hyvä mieli. Lisäksi, tuntuu et osittain TFW:n ansiosta sitä asennoituu eri tavalla haasteisiin ja on rohkeampi menemään mukavuusalueen ulkopuolelle elämässä yleisesti.

⚡ TERKUT VALKUILLE JA TREENIKAMUILLE

Kiitos ihan jokaiselle et teette treeneistä niin hauskoja ja luotte mahtavaa ja kannustavaa ilmapiiriä salille ja treeneihin.

Ja KIITOS valmentajat: Harvoin tapaa yhtä hyviä valmentajia. Kiitos siitä, että kannustatte, tuette ja vaaditte (hyvällä tavalla!). Teidän sitoutuminen, aktiivisuus ja aito kiinnostus on tosi merkityksellistä ja tärkeä motivaattori tekemisessä!

Tsekkaa myös TFW Helsingin Instagramista, miten Rosa ottaa TFW Hurrikaanin haltuun!

TFW Helsinki ja Unikulma palkitsevat Rosan tyynylahjakortilla ja hän pääsee hankkimaan juuri itselleen sopivan tyynyn Unikulman asiantuntijan avustuksella. Lisätietoa Unikulman palveluista löydät TÄSTÄ. #kaupallinenyhteistyö


Nyt sinullakin on mahdollisuus liittyä mukaan meidän kannustavaan joukkomme. Aloita treenit TFW Helsingillä Tammikuun Warrior Start -peruskurssin kautta tai Tammikuun Startti-jäsenyydellä. Lisätietoa näistä loistavista joululahjoista löydätte ylläolevista linkeistä sekä etusivultamme www.tfwhelsinki.com

Varaa ilmainen kokeilutunti

TFW-tunnille voi tulla kuka vain aiemmasta kuntoilutaustasta huolimatta. Kokeilutunti on helppo ja vaivaton tapa aloittaa uusi harrastus. Eikä hätää – ammattitaitoiset TFW-valmentajamme ja huippu TFW-yhteisö jeesaa sinut alkuun!